Skildras kontor i Munkfors

Skildra har flyttat

divider

Nu har hösten infallit och sommaren tagit slut, men för Skildra börjar nya spännande äventyr! 💪🍁

Med ett nytt team av kreativa individer har Skildra flyttat till gamla kvarnen huset vid kulturområdet Gamla Bruket i Munkfors kommun för att fortsätta på våra projekt, som filmserien Ekshärad i Sagor och Sägner, och speldemot Tidstrollet samt VR-spelskapande. Vi vill rikta ett varmt tack till styrelsen för Gamla Bruket som tagit emot oss med så öppna armar ❤️

Det var inte ett lätt beslut att behöva ta om att flytta verksamheten till grannkommunen men så fick det till slut bli efter ett år av sådan omvälvning. Fördelarna vägde över nackdelarna + att det kändes rätt skönt med en ny plats efter att Nygårdskapitlet avslutades så abrupt i höstas samtidigt som eldsjälsglöden tillfälligt slocknade.

Detta kan därmed ses lite som en nystart då föreningens verksamheter numera är mer riktade åt produktions jobb inom ramen för det värmländska berättandet än besöksnärings orienterad verksamhet såsom var fallet under somrarna 2020-2021. 

Vi har dock inte lämnat ursprungskommunen helt bakom oss utan kommer fortsätta att genomföra projektjobb i Hagfors kommun liksom på fler ställen runtom i Värmland. Här nedan kan ni se huset som föreningen Skildra numera kan kalla sitt HQ och hem.

Nu vankas nya spännande sagor att skildra och nya samarbeten som vi inom kort ska berätta mer om 😉

/ Samuel Nilsson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *